Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alternatív terápia anaplasmára (és lyme-kórra) - Oregano olaj

2015.03.15

Anaplazmára ajánlott gyógynövények (bár eredetileg kutyáknak és macskáknak ajánlják) de valószinüleg ugyanúgy hatásos embereknél is:
ehinancea, macskakarom - immunerősítésre
antimikrobális: oregano, kakukkfü, aranygyökér
homeopátiás készítmény: ledum

http://www.pethealthandnutritioncenter.com/what-is-anaplasm…

oregano-oil-graphic.jpg

oregano-uses.jpg

Az oreganoról és oregano olajról, melyet lyme-kórra, gombára és számtalan más betegségre ajánlanak:

"Az egyikük betegem előrehaladott Lyme-kórral küzdött. Ezt a betegséget nagyon nehéz kezelni, mert egy robosztus spiruchaeta baktérium okozza (http://patikapedia.hu/spirochaeta) olyan helyeken, ahol sem az antibiotikumok, sem a saját immunrendszer nem hatnak.

Mi az oregánó olajjal azonnali eredményt tudtunk elérni. A beteg sokkal jobban érzi magát, bár még mindig használja az olajat (és egy ideig használnia kell). Már az első héten jobb eredményeket mutatott, mint amit az erős és specifikus antibiotikumok biztosítottak.

Egy másik esetben gombás bőrt kezeltem vele. A betegem szinte minden elérhető gyógyszert kipróbált előtte, semmi nem hozott megfelelő eredményt. Az oregánó olaj használatának kezdetétől két héten belül alig látható kör maradt, és alig különbözött a körülötte levő bőrtől.

Az a véleményem, hogy mindenkinek érdemes otthon tartania, ha egy betegség esetén gyors megoldásra van szüksége."

Spirochéta: Spirális, csavar, illetve dugóhúzó alakú, változatos biológiai tulajdonságokkal rendelkező mikrobák. Rendszertanilag a baktériumok, illetve a protozonok csoportjába sorolják. Súlyos fertőző betegségeket okozó patogének. Spirochaeta baktérium a kórokozója a vérbajnak, vagy a kullancsok terjesztette Lyme-kórnak, de a krónikus gyomorhurutot, gyomorfekélyt, valamint a gyomorrák kockázatát növelő Helicobacter pylori is spirochaeta baktérium.


http://magyarmegmaradasert.hu/…/1651-az-oreg%C3%A1n%C3%B3-o…

A természetes antibiotikum - oregano olaj

Hatásos:
Bakteriális fertőzések
Gombás fertőzések
Paraziták
Vírusok
Gyulladás
Candida
Allergiák
Tumorok, daganatok
ellen. Baktériumok közül a leghatásosabbnak az E.Coli ellen bizonyult.