Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bartonella kezelése intravénás C vitaminnal

2015.03.10

http://lymesymptoms.com/good-news-for-bartonella-and-lyme-symptoms/

Intravénás C vitamin Magyarországon beszerezhető:  http://www.pharmaexpressz.hu/hu/specialitasaink/cvitamin?gclid=CI3e6ruGnsQCFSoEwwodK50A-Q

http://www.pharmaexpressz.hu/hu/specialitasaink/cvitamin?gclid=CI3e6ruGnsQCFSoEwwodK50A-Q

Adagolása :

Alapesetben - Kétnaponta legalább 25 gramm (50 ampulla) egybe beadva intravénásan, 32 napon keresztül. (összesen 16 beadás = 8 csomag C-vitamin szükséges)

Súlyosabb esetben - Kétnaponta 35 - 70 gramm (70 - 140 ampulla) egybe beadva intravénásan 32 napon keresztül. (összesen 16 beadás = 11 - 22 csomag C-vitamin szükséges)

 

Az intravénás C-vitamin önmagában csak 2 - 3 hónapig adagolható folyamatosan a fentiek szerint, utána a dózist célszerû heti 2 X 30 grammra levinni.

 

 

Összetevõk ampullánként :  
Aszkorbinsav (C-vitamin)
500 mg
Nátrium-hidrogen-carbonat
 
Desztilált víz
5 ml
Csomagonként 100 db ampulla  
   
Ára :
20.000 ft / csomag

163.jpg166.jpg

 

"Csak most hallottam egy lyme-os barátomtól, hogy akik nem csak lyme-mal de bartonellával is küszködnek, azok jól reagálnak és gyógyulnak az intravénás C vitamintól. A bartonella a lyme-kór társfertőzése. A kullancs, vagy bármely más rovar ami megcsíp, nem csak a lyme-kórral fertőz meg. Gyakran más baktériumok vagyis társfertőzések is társulnak a lyme spirochétához. A bartonellát különösen nehéz kiírtani a szervezetből. A bartonellát hívják még macskakarmolási láznak is és nem csak kullancscsípés útján lehet elkapni.

Amikor lyme-os voltam akkor bartonella fertőzésem is volt. Nehéz volt kiírtani és erős fájdalmat okozott a lábamban és más testrészeimben is. Akinek bartonellája van az tudja miről beszélek. A jó hír tehát az, hogy van egy olyan szer ami segít azoknak akik lyme-kórban és bartonellától is szenvednek. Ha lyme-kórod van és soha nem teszteltek bartonellára akkor mindenképpen teszteltesd magad, mert ez fontos darab lehet a kirakósban. Lehet, hogy azért nem javulsz, mert a bartonella tovább él és virul benned. Teszteltesd magad az IGeneX-nél, mert ugyan drága egy teljes társfertőzés teszt készíttetése, de hosszú távon megéri, mert így kezelve leszel minden a testedben lévő baktériumra egyformán.

Ezt a C vitamint kell bevenni minden reggel 1000mg-ot éhgyomorra és tökéletesen felszívódik, állítólag ugyanolyan hatásos, mint az intravénás C vitamin kezelés."

GMO mentes termék:

http://www.amazon.com/dp/B000CD9XGC/ref=as_li_qf_sp_asin_til?tag=lymesymptomsc-20&camp=14573&creative=327641&linkCode=as1&creativeASIN=B000CD9XGC&adid=0HWGSVK2T0NRPXPP4C4Q&&ref-refURL=http%3A%2F%2Flymesymptoms.com%2Flyme-diet%2F

**************************************************************************************************************************************************

Miért nem támogatják hazánkban az intravénás C vitamin kezelést ? Avagy a nemzetközi gyógyszer lobby Amerikában.....

Az amerikai gyógyszerügyi hivatal (FDA) a közelmúltban több gyógyszertárat értesített, hogy a továbbiakban nem állíthatnak elő és nem adhatnak el c-vitamin injekciót. Legalább egy másik gyógyszertárnak tiltották meg, hogy magnézium-klorid és b-vitamin komplex injekciókat állítsanak elő. Ezt a két utóbbi anyagot használják orvosok az úgynevezett Myers koktél előállításához, amit számtalan krónikus állapot kezelésében alkalmaznak évek óta eredményesen.
A c-vitamin hatékony antioxidáns, amely szájon át szedve segít semlegesíteni a sejt-károsító szabad gyököket. Amikor intravénásan alkalmazzák, a c-vitamin úgy tűnik, hogy közvetlenül is támadni képes a kórokozókat. Ígéretes eredményeket mutatott számos fertőző betegség kezelésében, égési sérülések alkalmával és növelni képes az immunrendszer hatékonyságát.

A közelmúltban írtunk arról az Új-zélandi férfiról, akinek az életét 10 dollárnyi c-vitamin mentette meg, miután az orvosai már le akarták kapcsolni az őt életben tartó gépeket reménytelen állapota miatt. A kormány elismeri, hogy akár egy világméretű influenza járványnak is van esélye. Szintén elismert tény, hogy hagyományos módszerekkel a vírusos fertőzések nem gyógyíthatók. Miért vette hát célba az FDA a c-vitamint és miért próbálja elérni, hogy eltűnjön a piacról?

A c-vitamin az egyik legbiztonságosabb szer a gyógyászatban. Élelmiszerként kevésbé veszélyes, mint számos szupermarketekben kapható étel vagy ital. A klinikákon használt intravénás c-vitamin oldatok pedig eddig is csak orvosi felügyelet mellett voltak használatban. Azt tehát kizárhatjuk, hogy itt valami biztonsági intézkedésről lenne szó, ami a vásárlók érdekében született.

Sokkal valószínűbb, hogy a fellépést üzleti okok motiválják. A c-vitamin készen van. Nem lehet "feltalálni" és szabadalmaztatni. Elterjedése nem érdeke egyetlen gyógyszerszabadalomból élő cégnek és az ő érdeküket képviselő kormányhivataloknak sem. Ezért érthető, hogy az FDA egy teljes gyógyszer engedélyeztetési folyamatot írt elő. Ennek költsége azonban milliárdokra rúghat annak fényében, hogy a c-vitamin legalább 100 ismert betegség gyógyítására alkalmas, beleértve a rák egyes fajtáit is. Mivel az állami költségvetés erre pénzt nem ad, gyakorlatilag halálra van ítélve egy ilyen fontos tápanyag gyógyszerként való hasznosítása.

Egy korábbi kutatás, amit az amerikai hadsereg saját Orvosi Intézete finanszírozott azt vizsgálta, hogy az intravénásan adott nagy dózisú c-vitamin miként hat az égési sérülések kezelése esetén. A kutatást megszakították, mert nem kapták meg az FDA jóváhagyását az "Új Gyógyszer Vizsgálat" (IND) beindítására a c-vitamin kapcsán. Mindezt megtehetik 80 évvel a c-vitamin felfedezését követően.
C-vitamin és a rák kapcsolata

Dr. Ronald Hunninghake nemzetközileg elismert szakértője a C-vitaminnak. Személyesen felügyelte több mint 60000 intravénás C-vitamin adagolását az elmúlt 22 év alatt. Ő a jogutódja a Nobel díjas Linus Pauling klinikájának. Valószínűleg nincs a világon még egy olyan orvos, aki nála többet tudna a c-vitaminról.

Egy vele készített interjúban a következőket mondta:

"Az intravénás c-vitamint hasznosnak találtuk. Nem tekinthető önálló terápiának, de egy tökéletes kiegészítést jelenthet mindennemű rákkal kapcsolatos kezelés kiegészítőjeként."

"Csökkenti a mellékhatásokat és javítja az életminőséget. Két nagyobb tanulmányt folytattunk, amik kimutatták ezt az életminőség javulást."

A legtöbb rákos beteg szenved a kezelések mellékhatásaként jelentkező depressziótól, fájdalomtól és fáradtságtól, ami megnehezíti a kezelést. Ezek mind olyan tünetek, amik a skorbut előrehaladott állapotáról adnak információt. Az összes előre haladott állapotú rákos betege c-vitamin hiányban szenvedett. Ezt c-vitamin adagolásával gyorsan enyhítették.

"Az egyik dolog, hogy az intravénás c-vitamin azonnal enyhíti a skorbut tüneteit. Nem kellett annyi fájdalomcsillapító, javult az étvágyuk, javult a hangulatuk és jobb életminőségről számoltak be."