Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amy Tan története

2015.03.10
covers_3204.jpg
 

Amy Tan, aki egy híres írónő (legismertebb könyve a Mennyei örömök klubja) részletesen elmeséli betegsége történetét. Tünetei tipikusak voltak: először piros folt és nyári influenza, majd vándorló fájdalmak, neuropátia, álmatlanság, fáradtság. MRI képen agyában léziókat mutattak ki, és folyton eltévedt. Elisa tesztje negatív lett. Ezek után keresett fel egy lyme specialistát, aki az IGeneX-hez küldte mintáit, ahol a Western Blotja és a PCR vizsgálat is pozitív lett borreliára. Orvosa szerint a tesztek csak megerősítették azt, amit már eddig is tudtak.

https://www.byliner.com/amy-tan/stories/slyme-disease

 

Hét évig szedett antibiotikumot, amikor abbahagyta, mindig visszatértek a tünetei. Ennek oka, hogy a baktérium el tud bújni a szervezetben vagy egy másik alakot vesz fel. Ganoderma Luciumot kezdett el szedni, aminek antimikrobális hatást tulajdonít, (Reishi néven is ismert). Kétfélét szed (kivonat és spóra), hat szemet napi kétszer, ezzel tudta kordában tartani a baktériumot. Ennek ellenére nem ajánlja, hogy csak ezt szedje valaki, ha még nem kapott egyszer sem kezelést. De neki a gomba sokat segített a betegség legyőzésében.

Az írónő weboldala: https://www.amytan.net/lyme-disease.html

 

Ezen a lenti linken pedig az írónő hosszan mesél betegsége történetéről, és arról, hogy a cikk megjelenéséig (2014) még mindig szed gyógyszereket néhány maradandó tünetére Pl epilepszia szerü rohamok, melyeket az agyában lévő 16! lézió okoz, valamint antibiotikumot is. Ezeknek egy részét téríti a biztosító, az antibiotikumokat azonban nem. A rengeteg egészségügynek okozott költsége (CT, MRI, stb) mind megelőzhető lett volna egy 50 USD-s antibiotikumkúrával, amennyiben idejében diagnosztizálják.

http://www.humanthology.com/lyme-disease/2014/9/15/slyme-disease-how-a-speck-changed-my-life-forever