Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gigi Hadid édesanyja, Yolanda Foster betegségéről

2015.06.21

http://www.gala.de/stars/news/gigi-hadid-ihre-mutter-yolanda-leidet-an-borreliose_1269201.html

Gigi Hadid

Gigi Hadid a modellvilág sztárjaihoz tartozik, magánéletében azonban a sors már nem ilyen kegyes, a 25 éves sztár édesanyja borreliozissal küzd.

Míg Gigi és fiatalabb húga, Bella Hadid meghódítják a kifutók világát, és egyik designerkampányt a másik fotózás követi és Kendall Jenner és Cara Delevigne mellett a fiatal elit modellekhez tartoznak, addig édesanyjuk, Yolanda ( "The Real Hosewives of Beverly Hills") egy súlyos fertőző betegséggel harcol. Hónapok óta a holland születésü sztárt lyme borreliózissal kezelik és emiatt már számos kórházat is felkeresett.

Az 51 éves sztár Instagram oldalán rendszeresen tudósít számos kezeléséről, mindig posztol fotókat a betegágyából is. Gyógyulásához még hosszú út vezet. Ezért kezeltette már magát Németországban és Koreában is.

Január elején így beszélt idősebb lánya, Gigi a végzetes betegségről: "Ez egy súlyos dolog. Sok ember nem tudja, hogy mi is az a lyme borreliózis, de mindenekelőtt az orvosok sem tudják, hogy hogyan is tudnának orvosilag segíteni. " - mondja az E!News-nak. "Számomra és a testvérem számára az a legnehezebb, hogy nem tudjuk, hogyan tudnánk neki segíteni. De én úgy gondolom, hogy egyszerüen csak ott kell lennünk mellette, és támogatni, ez a legtöbb, amit jelenleg tehetünk."

Mi a borreliózis?

Ezt a fertőző betegséget baktérium okozza, és sokszor évekkel a fertőzés után állapítják meg. Általában kullancscsípés útján terjed, és különböző mértékben érintheti a szerveket a betegség különböző stádiumaiban. A tünetek között gyakran jelentkezik a láz és a fejfájás, és szívproblémákat valamint agyhártyagyulladást is okozhat. Sok esetben nem gyógyítható.
 
Nemrégen árulta el a színésznő és divattervező Ashley Olsen is, hogy egy kullancscsípés miatt ő is ebben a betegségben szenved.

Gigi Hadid