Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Félrediagnosztizált betegek kontra egészségügy

2016.09.14

Betegek, félrediagnosztizált betegek, és éveken át diagnózis nélkül hagyott betegek....... <---------> egészségügy:

" Amúgy az az undorító, hogy ha én a munkámban hibázok, és életeket veszélyeztetek ezzel, engem egyből meghurcolnak. Akár börtönbe is zárhatnak, akkor is ha éppen nem ölök meg senkit. Ezeket a majmokat meg soha senki semmiért nem vonja felelősségre. Pedig ehhez még utólag is joga lenne mindenkinek, főleg akkor, ha félrediagnosztizálják az embert, vagy bizonyos egyértelmű összefüggéseket nem vesznek észre. Az nem számít, hogy az emberek az ilyen véglények miatt kerülnek ellehetetlenedett helyzetbe? Ez miért nem érdekel senkit sem??? Én bevezetném, hogy ha később kapsz egy VALÓS diagnózist, aminek az előjeleit előtte nem vették észre, akkor utólag igenis vonják felelősségre ezeket a ***akat, sőt, pluszba még fizessenek kártérítést is. Milyen dolog az, hogy a hozzá nem értés miatt mennek tönkre életek?? A nemtörődömség miatt esnek ki az emberek mindenféle ellátásból? Pl. itt az én példám is: Ha nem megyek el tesztet csináltatni saját költségemen, soha az életbe nem derült volna ki, h mi a bajom (Lyme). Még jó hogy van gugli, meg lyme betegek információs oldala. Örök hálám annak, aki létrehozta...Ha ezek nem lennének, már valahol biztos belémnyomtak volna 2 tonna szteroidot.. . (ami lyme-osoknak tilos!) "
- Ez egy KRÓNIKUS LYME-os betegtársam véleménye. És egyet értek vele, mint az összes többi betegtársunk is!!! Teljesen magunkra vagyunk hagyva!!! Hogyan tehetik mindezt meg emberekkel, betegekkel??? Való igaz, nem hagynak ám az út szélén --- belelöknek az árokba!

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kérem, aki tud, segítsen! Nem tudjuk finanszírozni a kezeléseimet és a hozzájuk társuló egyéb járulékokat! Meg szeretnék gyógyulni!!! Meg szeretnék szabadulni az állandó fájdalmaktól, az állandó egyéb, mindennapokat megnehezítő tünetektől!!! De ezek nélkül esélyem sincs rá... Vissza szeretném kapni az életemet!!! Élni akarok... még... egy kicsit...! Álmaim, vágyaim még vannak... Gondolatban. :( Még annyi mindent nem láttam, még annyi mindent nem csináltam, még annyi mindent...! Csak egy kicsit még...! De nincs más, csak a sok, betegséggel teli, elveszett év... És van, akinek még szüksége lenne rám, de jelenleg én szorulok az ő segítségére hosszú ideje, pedig már 77 éves... az Édesanyám. <3 37 éves vagyok, sok-sok év óta krónikus beteg, önhibámon kívül munkaképtelen, fizetés nélkül, segély nélkül, minden ellátás nélkül. Még túl fiatal ahhoz, hogy végleg lehúzzam a rolót! Kérlek, segítsetek! Minden egyes jó szándékú, jóakaratú embernek mindent hálás szívvel köszönök!!! Akár egy jó szót, akár egy megosztást is - a segítségkérő posztom megosztását, hogy eljuthasson olyan jó lelkű emberekhez, angyalokhoz, akik megtehetik, hogy támogatnak, hogy elindulhassak a gyógyulás útján! Ami borzasztóan nehéz, rögös és hosszú út lesz, de még nem adtam fel... még...!

Könnyek között, tele kellemetlen érzéssel írom ezeket. Sosem gondoltam volna, hogy ide jutok, hogy ehhez folyamodok, hogy ezt kell tennem... de egész egyszerűen nincs más út. És mondok valamit: ne nekem kelljen szégyenkeznem emiatt, és ne a sorstársaimnak, mert mindez nem a mi hibánk, mi ezt nem akartuk, nem akarunk betegek lenni!!! Szégyellje magát az állam, minden egyes valaha volt politikus, szégyelljék magukat azok, akik embereket cserbenhagynak, akár az egészségügyben, akár hivatalokban, akárhol, bárhol, és szégyelljék magukat, akik életeket tesznek tönkre így, vagy úgy, akik nyomorúságot hoznak mások fejére, akik beletaposnak másokba, akik eltaposnak, akik berúgnak másokba!!!

Betegségem kálváriáját itt olvashatjátok: https://www.facebook.com/…/betegs%C3%A9g-…/10154258052734501 (Ha a link a facebook időnkénti hibája miatt nem olvasható, nem nyitható meg, akkor nyugodtan kérje tőlem privátban az, akit érdekel, mert szöveges dokumentum mellékletként át tudom küldeni.)
Segítségkérő posztomat és a részleteket ez ügyben pedig itt találjátok: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204903434703948&set=a.10204902967092258.1073741846.1782589554&type=3&size=500%2C560

Még több történet:

https://www.facebook.com/edina.tunde.divald/media_set?set=a.10204902967092258.1073741846.1782589554&type=3