Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Betegek számára ellehetetlenült élethelyzetek Magyarországon!

2015.10.18

1254image_kullancsveszely.png

Betegek számára ellehetetlenült élethelyzetek Magyarországon!

Történetünk mára már sajnos kezd hétköznapivá válni!
Lassan nincs olyan család Magyarországon,ahol ne érintene eme probléma egy,vagy több családtagot is sajnos!!
Kullancs csipés általi Lyme kór betegség,Rák betegségek sokasága,és a Rokkantság kérdése!!
Napi szinten vivják az emberek,családok az ellehetetlenült törvények miatt az életben maradásukért,a fennmaradásukért a harcot!
A média minden formája sugározza a vissza minősitett rokkantak egészségessé nyilvánitását,munkába vissza állitását,(Vannak akik hamar bele is halnak!)
Elveszik a Rokkant parkolókártyákat..(Ma már szinte senki meg sem kapja,lényegtelen az állapota..meg sem nézik a betegeket,papirokból mondják ki a végszót!!). Pénzbeli ellátásuk nevetségesen semmivé válik,vagy meg is szünik!
Emberek,beteg emberek lesznek öngyilkosok az ellátástalanság,a teljes kilátástalan élethelyzetek miatt!
A Magyar kullancs csipett embereknek nincs igazi orvoshátterük,sem diagnosztika,sem kezelés megoldása terén!
Orvosok harca dúl egymás ellen,aminek a betegek látják a kárát. 2015-ben is képtelen a legtöbb orvos valóban jól,helyesen diagnosztizálni a Lyme kórt..nem hogy normálisan tudnák kezelni!! Egyre több beteg hal bele a krónikus lyme korba!A kezeletlen lyme korba!Árva gyermekek maradnak a szülök után!!

Pedig meg lehet gyógyulni,még ha keserves is az út a gyógyult státuszig!!
EU nem engedi a csodás gombaszerrel való kullancs irtást!Pedig emberre állatra,veszélytelen a csoda szer!! Ez is a népirtás egyik formája!
A tarló égetés maximális megoldása lenne a kullancsok elszaporodásának a felmelegedő világunkban! Nem a füst az ami az ózon rétegünket megöli!!Az emberek teljes félrevezetése minden téren ami jellemzi az emberi életet,létet!!
A repülők a felelősek érte..ami nyilt titok mára m,ár!!

Sajnos hazánkban a lyme betegek családtagjai sem hiszik el a betegnek a panaszait,tüneteit..megkérdőjelezik még ők is..beteg-e egyáltalán az adott kullancs csipett beteg,vagy csak épp munka undora van?Még velük is harcolniuk kell a betegeknek! Ezen betegeket még a család tagjaik is bántják Magyarországon!Nem hisznek nekik,ami sajnos nagyon komoly lelki teher is lesz számukra!! Hazánkban nincs értéke az embernek,nincs értéke az emberi életnek!! Milyen világban élünk???Kegyetlen,gonosz világban,és az EU-is szemet huny felette!! Ember jogok!!Országunkban jogunk van meghalni!De életben való maradáshoz,meggyógyuláshoz nincs joga a Magyar embernek! Amig egészséges adózik,fizeti a járulékait mindössze addig tart ránk igényt a társadalom,aztán élve kerül a törvények,és az embertelen vizsgáló bizottságok miatt a süllyesztőbe! Magára marad,és a család is lassan kirekeszti a beteg embert,nem csak a társadalom!! Tisztelet minden családnak,ahol a betegeket felkarolják!!Köszönet nekik érte!

Nos ime eseteink:

20 éve csipte meg először egy fertőzött kullancs annó kis gyermekemet!(Aztán voltak még ujabb csipései minden nemű védekezés ellenére is!) 8 éven át,el és félre diagnosztizálták jó nevű orvosok,jó nevű hires korház!!

Millió steroid gyógyszerrel,rombolták szervezetét!Jó indulatú daganatoknak vélt elváltozások miatt mellét akarták levenni..majd ujjai levágást is kilátásba helyezték,ér elváltozások miatt!!
Szervezetének működése teljesen felborult,meddővé vált.Maximálisan károsodott a rövid távú memóriája,nem tudott tanulni,mindent elfelejtett.Éjjel ereiben nyüzsgő érzések voltak,elájult ülve is,látás,hallás gondok.
Minden izülete fájt,Bőr elváltozások,irgalmatlan fejfájás,fény érzékenység,zaj érzékenység,teljes tájékozódási képtelenség,jellemezte röviden életét..stb!18 éves korára 67%-os rokkant lett!Magántanuló volt végig felső tagozatos iskolás korától,úgy is érettségizett le..Betűcserék irásban,beszédben.Candida gomba kezelések miatt..stb!
Gyermekemet tablettás kezelések garmadával tartotta életben egy drága lyme korhoz értő orvos ,messze lakó helyünktől!! (Mindenkinek köszönjük emberségét,segitségét!)

Majd engem is megcsipett 10 éve egy fertőzött kullancs..Ugyanezen tünetekkel,csak nekem agyi elváltozásaim is voltak,gyermekemnek soha nem volt. Én agyi infarktust is kaptam a csipés utáni évben,bal oldalra bénultam,nem tudtam rendesen járni,beszélni,irni olvasni.Betű cserék irásban,.beszédben.Nekem hallókészülék kellett,úgy meg süketedtem...Vizelet-széklet tartási gondok,minden tünet ami gyermekeMnek is volt,candida kezelések miatt...stb!Cső látásom volt,ami vissza tért periódikusan.Napszemüvegben éltem,lakásban lesötitétve mindent.
(Én soha az életemben sok betegségem közepette sem voltam rokkant!!!)
Pokol járás volt,mire találtunk orvost az ország másik végében,mi soha nem kaptunk utiköltség téritést sem,mondván pozitiv Lyme szerológiával miért nem gyógyit a lakhelyünk?
Lakóhelyünk infektológiája az ő protokoljuk szerint,kizárólag ha pozitiv az agyviz-gerinc viz,csak akkor kezelt volna minket,de rövid ideig,ami szintén csak a meghaláshoz lett volna elég!!
Ezt mivel SOHA NEM IRTÁK LE PAPIRRA..igy minden utazást is ..kezeléseinket is nekünk kellett megoldanunk!
Ezért mennek tönkre a családok..mind,ahol ilyen nagy betegek vannak!!

Nos gyermekem 3 nagy infuziós kezeléstől,gyógyult meg végleg..és éveken át evett 2 féle nagydózisú antibiotikumoktól,bélvédőkkel stb lett ép,DOLGOZÓ EMBER!! ŐT VISSZA TUDTAM VEZETNI A TÁRSADALOMBA,TELJES ÉRTÉKŰ EMBERRÉ VÁLT!!!!!!!

Én 8 év alatt lettem gyógyult státuszú és mind ketten Lyme Neuroborreliából!!
Mind ketten késői stádiumból gyógyultunk meg!!
A millió tünetet az orvsok rosszul értelmezik hazánkban nagyon sokszor,és minden tünetet külön-külön az adott tünet speciális orvosához küldik!
Holott csakis egyetlen betegséget kell jól diagnosztizálni,és jól kezelni!!Nem a milliárd tünetet külön-külön!!!!
A LYME KÓRT!!!! Kokárda kör megjelenését is semmibe veszi sok orvos hazánkban, sőt fel sem ismerik!!!
NE VEGYÉK EL TŐLÜNK A GYÓGYULÁS, ÉS ÉLETBEN MARADÁS ESÉLYEIT!!!

 

Mottóm:

A békák példázata
Egy életre szóló lecke

"Volt egyszer egy csoport béka...
... akik versenyezni akartak.
Egy nagyon magas toronyba akartak feljutni.
Sok néző gyűlt össze, hogy figyeljék a versenyt és bíztassák a békákat.
Elkezdődött a verseny...
De...
A nézők közül senki nem hitt abban, hogy egy békának is sikerülni fog feljutni a torony csúcsára.
Ilyeneket mondogattak:
"Oh, de fárasztó!!!
Sosem fognak feljutni!"
Vagy:
"Semmiképp nem sikerülhet, a torony túl magas!"
A békák kezdtek lemaradozni...
...egyetlenegy kivételével aki élénken kapaszkodott felfele...
A nézők kiabáltak:
"Ez túl fárasztó! Senki sem fog feljutni!"
Egyre több béka gondolta meg magát és fordult vissza...
...Csak az az egy haladt tovább kitartóan...
Egyáltalán nem akarta feladni!
Végül mindenikük feladta, azt az egy békát kivéve, aki hatalmas ambicióval és kitartással egyedül jutott fel a torony csúcsára!
Ezután a többi béka és a nézők is meg akarták tudni, hogyan sikerült neki az, amit mindannyian lehetetlennek hittek.
Egy néző odament a békához és megkérdezte, hogyan volt annyi ereje hogy feljusson a csúcsra.
Ekkor derült ki, hogy...
A győztes béka SÜKET volt !!!"

SOHA NE ADJA FEL AZ EMBER!!!!!!
Az a meglátásom..minden nyomorúságból,kell lenni kiútnak!!

Tisztelettel..egy anonim sokat szenvedett beteg.